Gratis magazine in week van de vruchtbaarheid 2019

Week van de vruchtbaarheid specialisten

Van 4 t/m 10 november is het de Week van de Vruchtbaarheid. Naast een workshop op 9 november bied ik samen met 4 andere specialisten een mooi programma voor mensen waarbij zwanger worden niet vanzelf gaat.

Gratis magazine over vruchtbaarheid

Een gratis magazine ‘Welkom Baby!’: boordevol tips en achtergrondverhalen om je vruchtbaarheid te versterken. Dit magazine kun je hier gratis aanvragen. Samen met deze specialisten heb ik dit mooie magazine voor je samengesteld:
– Eva van Zeeland van Miss Natural Lifestyle
– Lilian Kruse van Bee Mom
– Ingrid Walstra van I-Yoga Rijssen
– José Aalbers van Praktijk Aalbers

Blogs en interviews

In de Week van de Vruchtbaarheid verschijnt iedere dag een blog op GZNDenzo met informatie die je kan helpen bij zwanger worden. Van maandag tot en met vrijdag maak je ook dagelijks kans op mooie prijzen zoals een vruchtbaarheidsyoga sessie via Skype.

Ook gaat Eva van Zeeland in gesprek met de andere specialisten. Je kunt dit live bekijken via Facebook of op een ander moment terugkijken. Maandag 4 november om 20 uur word ik geïnterviewd door Eva. We bespreken wat acupunctuur kan betekenen bij een kinderwens. En ik zoom in op verschillende oorzaken die ik vaak in de praktijk tegen kom, zoals de Koude Baarmoeder.

Heb jij hulp nodig?

Of je nu je natuurlijke vruchtbaarheid wilt verbeteren of ondersteuning wilt in een IVF, IUI of ICSI traject: ik ben er graag voor je. Met acupunctuur, leefstijltips en een luisterend oor. Maak een afspraak of neem contact op voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *