Online menstruatie consult

De cijfers liegen er niet om. 85% van de vrouwen heeft een pijnlijke menstruatie. 70% van de vrouwen kampt met mentale klachten en vermoeidheid rondom de ongesteldheid. 1 op de 3 vrouwen kan de ’gewone’ dingen thuis of op het werk niet doen. Ben jij één van deze vrouwen? Dan heb ik goed nieuws voor je: er is heel vaak wat aan te doen! En dan bedoel ik niet het maskeren van de symptomen met een zware pijnstiller. 

Online menstruatie consult

De cijfers liegen er niet om. 85% van de vrouwen heeft een pijnlijke menstruatie. 70% van de vrouwen kampt met mentale klachten en vermoeidheid rondom de ongesteldheid. 1 op de 3 vrouwen kan de ’gewone’ dingen thuis of op het werk niet doen. Ben jij één van deze vrouwen? Dan heb ik goed nieuws voor je: er is heel vaak wat aan te doen! En dan bedoel ik niet het maskeren van de symptomen met een zware pijnstiller. 

Online consult

Persoonlijk advies

Tijdens het online consult van 30 – 45 minuten stel ik je heel veel vragen en bekijk ik je tong. Op basis hiervan stel ik de juiste diagnose en leg ik uit wat er aan de hand is met je lichaam zodat je beter begrijpt waarom klachten ontstaan. Je krijgt een advies op maat om jouw klachten te verlichten met tips op het gebied van voeding, leefstijl en oefeningen. Na de afspraak krijg je het advies in je mailbox, zodat je het rustig na kunt lezen. 
 
De ideale manier om van mijn kennis gebruik te maken als Deventer te ver weg voor je is. Online consulten worden via een veilig, AVG proof programma gevoerd.
Afspraak plannen

Online consult

Persoonlijk advies

Tijdens het online consult van 30 – 45 minuten stel ik je heel veel vragen en bekijk ik je tong. Op basis hiervan stel ik de juiste diagnose en leg ik uit wat er aan de hand is met je lichaam zodat je beter begrijpt waarom klachten ontstaan. Je krijgt een advies op maat om jouw klachten te verlichten met tips op het gebied van voeding, leefstijl en oefeningen. Na de afspraak krijg je het advies in je mailbox, zodat je het rustig na kunt lezen. 
 
De ideale manier om van mijn kennis gebruik te maken als Deventer te ver weg voor je is. Online consulten worden via een veilig, AVG proof programma gevoerd.
Melanie Peters - Acupunctuur voor vrouwen - Online menstruatie consult-mobile