Praktijk open vanaf 3 maart

praktijk acupunctuur open

Tijdens de persconferentie op 23 februari kregen we goed nieuws. Na een sluiting van 3 maanden mag ik vrouwen weer ondersteunen in de praktijk. Daar ben ik heel blij mee. De volgende maatregelen pas ik toe om de kans op verspreiding van COVID-19 zo klein mogelijk te houden. 


Aanpassingen in de praktijk

Bij twijfel afspraak verzetten
De dag voor de afspraak ontvang je een formulier met vragen rondom Covid. Bij klachten die kunnen duiden op een besmetting, annuleren of verplaatsen ik de afspraak kosteloos.

Tijdsduur afspraken
Een eerste afspraak duurt een uur, een vervolgafspraak iets korter. In die tijd lucht en poets ik voor de volgende cliënt. Daarom is het handig als je maximaal 5 minuten eerder dan de afgesproken tijd binnen komt.

Voorzorgsmaatregelen
Een desinfectant staat klaar bij de entree. Daar kun je je handen mee reinigen. Bij binnenkomst en tijdens het plaatsen van de naaldjes dragen we allebei een mondkapje. Op andere momenten zijn we op meer dan 1,5 meter afstand.

Als je nog vragen hebt hierover, neem dan contact met me op.