Workshop ‘Boost je vruchtbaarheid’

workshop vruchtbaarheid

Heb je moeite om zwanger te worden en wil je graag handvatten om je vruchtbaarheid te verbeteren? In deze korte workshop krijg je tips en oefeningen vanuit de Yoga en Chinese Geneeskunde.

Week van de vruchtbaarheid

In de week van 4 tot 10 november is het de Europese Week van de Vruchtbaarheid. Een belangrijk thema, want voor 1 op de 6 vrouwen gaat zwanger worden helaas niet vanzelf. Dat brengt vaak gevoelens van onmacht en stress met zich mee. Wij, Ingrid Walstra en Melanie Peters, ondersteunen dagelijks deze vrouwen met Yoga bij I-Yoga Rijssen en acupunctuur bij Acupunctuur voor Vrouwen in Deventer. In de Week van de Vruchtbaarheid willen we graag iets extra’s doen voor deze vrouwen in Salland en Twente.

Wat leer je over vruchtbaarheid?

Met maximaal 10 vrouwen ga je aan de slag met ademhalingstechnieken en oefeningen uit de vruchtbaarheidsyoga. Dit brengt je hormonen en emoties meer in balans, vermindert stress en verbetert de doorbloeding in je bekken. Daarnaast zoomen we in op de 5 meest voorkomende oorzaken die acupuncturisten zien bij vruchtbaarheidsproblemen. Aan de hand van een checklist van symptomen kun je voor jezelf controleren of een patroon bij jou aanwezig is. Vervolgens krijg je per patroon tips om je kans op een zwangerschap te vergroten.

Kosten en aanmelding

Datum: zaterdag 9 november
Tijd: 13.30 – 15.00 uur
Locatie: I-Yoga Rijssen, Markeloseweg 64 Rijssen

De workshop kost 15 euro. De opbrengsten worden gedoneerd aan Freya, vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen.

Je kunt je niet meer aanmelden voor deze workshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *