Contact

Het is mijn missie om vrouwengezondheid naar een hoger level te brengen met Chinese geneeskunde. Dat doe ik onder meer door het ontwikkelen van opleidingen voor  collega’s. Daardoor zijn de behandelplekken in de praktijk beperkt en is er een aanmeldstop voor nieuwe cliënten. 

Heb je een vraag aan me, stuur een e-mail of vul het contactformulier in. 

 

Contactgegevens

Citroenvlinder 29
7423 GE Deventer

Bel: 06 38423580
Mail: info@acupunctuurvoorvrouwen.com

Openingstijden praktijk
dinsdag, woensdag, donderdag: 13.00 – 18.00 uur

Online afspraak maken

Stel je vraag

Je kunt ook je vraag stellen via dit formulier.
  Veelgestelde vragen

  Je kunt beter voor een andere therapeut kiezen, als:

  • je klachten op een ander gebied dan vrouwenklachten liggen, zoals bewegingsklachten. Bij twijfel kun je altijd overleggen of ik iets voor je kan betekenen.
  • je verwacht dat klachten die al langer bestaan, binnen één behandeling zijn opgelost. De meeste problemen zijn niet binnen een paar weken ontstaan. De weg naar herstel heeft daarom ook tijd nodig.
  • je niet openstaat voor het veranderen van je leefstijl. Want ik vind het belangrijk dat we het samen doen. Acupunctuur werkt krachtig, maar is geen tovermiddel.

  Misschien verwacht je het niet, maar de meeste vrouwen vinden een behandeling erg ontspannend. Meestal voel je helemaal niets van het plaatsen van de naalden omdat ze ultradun zijn. Soms voel je dat de naald de huid binnen gaat. Je kunt het vergelijken met het epileren van een wenkbrauwhaartje. Je voelt een kleine prik, een kort moment van branderigheid, maar dit trekt snel weg.

  Als je een aanvullende zorgverzekering hebt, worden de kosten van een behandeling vaak gedeeltelijk vergoed. Kijk hier voor een overzicht vergoedingen of check het bij je zorgverzekeraar.

  Dat ligt aan je klacht en aan je lichamelijke conditie. Tijdens de eerste afspraak maak ik een plan op maat voor je. Als klachten al langer bestaan, reken dan op 10 behandelingen. Als je pas sinds kort problemen hebt, dan kan ik vaak in minder behandelingen al verschil maken. Na 4 behandelingen hebben we altijd een evaluatiemoment.

  Nee. Mijn specialisatie is het behandelen van vrouwenklachten. Deze focus helpt me goed in mijn vak te zijn en te blijven.

  Melanie Peters - Acupunctuur voor vrouwen - Wachtkamer